Tuosta hetkestä tähän päivään.

12.05.2018

25.3.2018 Hesarin otsikko "Väärin diagnosoitu" sylki monen aivovammaisen silmille. Siinähän politiikan toimittaja Paavo Teittinen kirjoitti hyvin asenteellisesti ja vakuutuslääkäreitä nuoleskellen aivovammabisneksestä väärien diagnoosien avulla.

Se juttu oli lähtölaukaus sille, että viimein yhdistimme voimamme ja nyt meillä on ikioma yhdistys. Oikeutta aivovammautuneille ry, Rättvisa för de hjärnskadade rf.

Yhdistyksen synnyttäminen vaati paljon työtä, koska oli tehtävä monia virallisia, yhdistyslakiin perustuvia, asioita. Toisaalta voidaan todeta, että nythän varsinainen työ alkaakin. Tarvitaan varainkeruuta, mainontaa, julkaisuja, mielipide- ja tapauskirjoituksia, tiedonhankintaa ja aktiivista otetta moneen suuntaan.

Nyt on yhdistyksen julkistamisen aika. Yhteisösivulla on tietoa ja mielipiteitä: https://www.facebook.com/oikeuttaaivovammautuneille/ Nettisivusto on auki ja sivuja tulee koko ajan lisää. https://www.aivovamma.com/ Siellä rekisteröitymällä voi liittyä yhdistyksen jäseneksi. Tänä vuonna emme kerää jäsenmaksuja.

Melkein tekisi mieli kehaista, että harvat tyypit polkaisevat pystyyn yhdistyksen kuudessa viikossa. Kyllä se vaatii ainakin lievän aivovamman, että siihen kykenee!