Verirahan tahrimat kädet

10.05.2018

1,2 turhaa sielun kadottamista päivässä.

Suomi on tunnetusti itsemurhien kärkimaita Euroopassa ja pohjoismaiden kärkitila on sementoitu Suomelle, tästä pitää huolta maamme surkea psykiatrisen sairaanhoidon tila. Ihminen joka kävelee sairaalan päivystykseen pyytämään apua ylitsepääsemättömiin ongelmiin ja ihminen joka kaiken sen häpeän keskellä uskaltaa viimein hakea apua itsemurha-ajatuksiin passitetaan kotiin ja hänet ohjataan etsimään avokuntoutusta sen enempää asiasta kertomatta, tai pyydetään menemään nettiin hakemaan keskusteluapua.

Mikäli oikein hyvä tuuri käy, niin tämä apua hakenut, elämänsä ilon hukannut ja synkkien ajatusten kanssa laahustava saa lähetteen psykiatrin luokse, johon nyt sattuu olemaan liki vuoden jono. Mitähän mahtaa liikkua tuon itsemurhaa hautovan päässä, kun viimeisillä voimillaan on yrittänyt apua hakea, sitä kuitenkaan saamatta? Tuntuuko hänestä siltä että joku auttaa? Joku kuuntelee?

No ei varmasti tunnu. Se mitä tämä nykyinen tilanne aiheuttaa on juurikin noiden synkkien ajatusten eskaloituminen, veritahrojen siivoamisen.

Suomessa tehdään noin 800 itsemurhaa vuosittain, itsemurhayrityksiä tai itsemurha-ajatusten takia hoitoon pyrkiviä on useita tuhansia ja tämä avohoito sekä katso netistä ilmapiiri tulee muuttamaan noita jo rumia lukuja entuudestaan.

Mitä tuo 1,2 sitten tarkoittaa tässä yhteydessä? Joka päivä Suomessa keskimäärin 1,2 vakuutusyhtiön kanssa taistelevaa vammautunutta tai sairastunutta tekee tai yrittää tehdä itsemurhan. Eli noin 440 taistelijaa väsyy tai kaatuu tässä epäoikeudenmukaisessa sodassa, sodassa jossa ihmisarvot on optioita halvemmat.

Vakuutusyhtiön kanssa taisteleva ja itsemurhaa yrittävä saa välittömästi leiman otsaansa, kaikki vammat tai sairaudet johtuvat vain jostain psykiatrisesta sairaudesta ja koska kyseiset sairaudet eivät kuulu vakuutuksen piiriin on vakuutusyhtiö saanut jälleen yhden päänahan.

Mitä tämä 1,2 väsymyksestä johtuvaa turhaa kuolemaa tai epätoivoista ratkaisua hekenutta tarkoittaa vakuutusyhtiölle, lyhyellä matematiikalla se tarkoittaa vähintäänkin 88 000 000€ silkkaa voittoa, tuo summa on laskettu reilusti alakanttiin joten todellisuudessa voitto on paljon suurempi.

Tällä verirahalla rahoitetaan ammattiliittoja, politiikkaa ja muita instansseja jotka haluavat varmistavat jatkossakin vakuutusyhtiöiden koskemattomuuden, mutta tähän on tulossa muutos.

Verirahan tahrima käypä hoito.

Mihin tätä verirahaa sitten käytetään, jota vakuutusyhtiöt vammautuneiden ja sairastuneiden ranteista ottaa? On jo pitkään tiedetty, että vakuutusyhtiöt rahoittavat HUS:in ja TAYS:in aivovammapoleja ja viime aikoina rahavirrat ovat myös kääntyneet KYS:in suuntaan.

Myös viime vuonna istunut käypä hoito työryhmä oli suurimmalta osin vakuutusyhtiöiden rahoittama ja tällä verirahalla varmistettiin tämä lääketieteellisesti kyseenalainen aivovamma käypä hoito suosituksen läpimeno.

On varmasti aiheellista kysyä kuinka verentahrimat kädet ja lattiat näissä aivovammapoleissa ja käypä hoito työryhmässä on?

Mitä tulee politiikkaan, niin vakuutusyhtiöt rahoittavat todella auliisti eri puolueita ja maksavat suuria summia heidän vaalikassaan vain varmistaakseen vaikutusmahdollisuutensa politiikassa, toisin sanoen vakuutusyhtiöt ostavat tiettyjä päätöksiä ja varmistavat että hallitusohjelma on heidän intressien mukainen.

Jokainen voi tutkia kuinka suurilla veriraha summilla vakuutusyhtiöt ostavat valtaa itselleen. Onneksi meillä aivovammaisten wiki leaks:lla on hallussaan lukemattomia todisteita vakuutusyhtiöitä vastaan ja kiistattomat todisteet vakuutusyhtiöiden ja tiettyjen yliopistollisien sairaaloiden harjoittamasta järjestelmällisestä ali-diagnoinnista.

Tämä maa sairastaa syöpää, vakuutusjärjestelmä, poliittinen järjestelmä ja työmarkkina järjestöt ovat saastuttaneet koko ilmapiirin, tarvitaan myrsky joka puhdistaa tämän maan, myrskyn joka parantaa, myrsky joka poistaa näiden syöpäpesäkkeiden kuvitteellisen koskemattomuuden.

Lääke on jo olemassa, enään odotetaan että tuuli yltyy.